Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la nurofen este posiibil sa faci diaree? Fetita de 2 anisori.

Raspuns mamica: "Noi am folosit Nurofen mult timp si nu am facut niciodata diaree. Poate diaree aparuta la fetita ta, a fost din cauza febrei sau a racelii sau a dintisorilor, a cauzei pentru care ii administrezi Nurofen. Noi nu am avut niciodata probleme de la Nurofen."

Raspuns mamica: "Cred ca da... pe prospect scrie la reactii adeverse ca poate provoca tulburari digestive! eu ii dau la nevoie copilului meu dar nu am avut niciodata probleme! Pot sa zic ca il tolereaza foarte bine si isi face efectul imediat.... intreaba totusi un medic sau farmacistul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.