Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum cumparati incaltaminte copiilor ?... le luati mai mari cu un numar sau ii luati fix pe picior.

Raspuns mamica: "Acum depinde ce inseamna fix pe picior. Sa nu fie nici foarte larg sa ii iasa din picioare, dar nici sa-i stranga degetelele. Sa nu doara cand merge si sa stea bine pe picioare. Sa fie comode. De obicei, daca iei ghete, le iei un pic maai mari sa incapa si o soseta, dar la sandale sau pantofi, sa stea bine pe picior."

Raspuns mamica: "Eu le iau cam fix pe picior si in doua luni iesim din ei ... Am patit de multe ori lucrul acesta si tot nu m-am invatat minte. Problema este ca suntem destul de mari la picior numarul 31 la 4 ani si nu vreau sa para piciorusul si mai mare decat este!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.