Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand este momentul cel mai bun ca sa imi intarc copilul?

Raspuns mamica: "Cel mai bun moment este atunci cand copilul face doi ani, dar nu multe femei vor sa le dea pana la aceasta varsta si ii intarca mult mai devreme chiar daca laptele mater ajuta copilul foarte mult mai ales cu imunitate. Daca tot vrei sa il intarci cel putin asteapta pana la 1 an."

Raspuns mamica: "Cand crezi tu ca te simti pregatita dar si cand bebe e pregatit, poti alapta si pana la 3 ani daca iti doresti sau poti alapta pana la 1 an daca crezi ca nu mai poti; cert este ca alaptarea trebuie sa fie o placre, deci sa o faci din placere si nu ca o obligatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.