Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand pot sa incep sa-l invat sa faca la olita?

Raspuns mamica: "Multe mamici ii pun cam de la varsta de noua - zece luni. Eu una am pus-o pe fetita mea la varsta de 2 ani pentru prima oara pe olita. Dar a durat pana a vrut sa faca a olita, mai intai am reusit sa o invat sa faca pipi, iar caca nu vroia apoi s-a obisnuit."

Raspuns mamica: "Eu in jurul varstei de 1 an am pus copiii pe olita, pe cel mare putin mai tarziu dupa 2 ani si jumatate si a invatat mai greu, abia pe la 4 ani jumate am scapat de scutec de tot, mijlociul a invatat mai repede, la nici 2 ani facea la olita dar fetita chiar daca am pus-o nu vrea asa ca incerc pe la 2."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.