Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce crema pentru riduri folositi? Imi puteti recomanda ceva?

Raspuns mamica: "Scuze ca intreb... dar ce varsta ai? Sincer nu prea cred ca ai o varsta la care sa folosesti crema pentru riduri. Daca nu ai riduri care sunt pronuntate pe ten poti folosi o crema care sa netezeasca tenul si sa-l faca mai luminos... ceva de genul cremelor de la Garnier."

Raspuns mamica: "Nu folosesc deocamdata nici o astfel de crema... consider ca nu e nevoie deocamdata! Cand va fi caazul probabil voi alege o crema de la o firma de renume cum ar fi gerovital sau vichy! Incerc in schimb sa ma hidratez cat mai bine si folosesc zilnic o crema de fata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.