Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce parere aveti despre fertilizarea in vitro? Daca a incercat cineva sa ne spuna cate ceva depre acesata procedura!

Raspuns mamica: "Fertilizarea in vitro sau prescurtat FIV se rezuma la faptul ca embrionul este crescut in afara corpului uman. Este o metoda de reproducere umana asistata. La fertilizarea in vitro apeleaza persoanele care nu au reusit prin procedeele clasice sau cele care au grave probleme de infertilitate si inca de la inceput sunt indrumate spre FIV. Procedura presupune 3 etape: inducerea stimularii ovariene, extragerea ovocitelor si trasferul embrionar. Are sansa de reusita de 30-35 % si circa 20 % din sarcini sunt multiple."

Raspuns mamica: "Din pacate am facut acest lucru... si acum regret amarnic pentru ca pur si simplu mi-am nenorocit organismul si uterul. Mi-sa spus ca nu pot face deloc copii... si in conceptia mea... asa a ramas... si am incercat acesta metoda nefolositoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.