Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Buna, de ce se schimba pilozitatea in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Unele gravide pot prezenta pilozitate excesiva, asta se datoreaza hormonilor care apar in timpul acestei perioade. Pe langa pilozitate, viitoarele mamici pot prezenta si pete pe fata. Totul din cauza hormonilor. Dar poti sta linistita pt ca aceste probleme vor disparea odata cu nasterea sau cu reglarea ciclului menstrual."

Raspuns mamica: "Pentru ca se produc modificari ale organismului. Unii hormoni sunt in exces, altii nu mai actioneaza aproape deloc. In functie de modificari, pilozitatea poate creste sau se poate diminua. Este ceva trecator, dupa nastere organismul revenind la normal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.