Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Stie vreo mamica daca scutecele Huggies sunt antialergice cu adevarat? Bebele se inroseste foarte repede :(

Raspuns mamica: "Noi am folosit scutece Huggies si ne-am inrosit ... Recunosc ca am incercat o gramada de variante, in cautarea unei solutii bune si economice, dar funduletul fetitei mele este foarte sensibil si imediat se irita. Dupa parerea mea, nimic nu se compara cu Pampers."

Raspuns mamica: "Sincer eu folosesc numai Pampers de cand l-am nascut, dar nu stiu daca sunt antialergice tot ceea ce conteaza este cat de sensibil este bebelul, fiecare copilas are sensibilitatea lui; mie de exemplu mi se irita cu scutecele de la Happy. Daca vezi ca se irita cu ele schimba si tu ia altceva si vezi cum se comporta pielea celui mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.