Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-mi conving copilul de 17 luni sa doarma?

Raspuns mamica: "Ar trebui sa ne asiguram ca acest copilas nu are dureri de burtica sau problema sintisoriilor... o buna metoda de a adormi un prunc este aceea de ai canta un cantecel lent tocmai buna pentru un somn linistit, si in acelasi timp o mica leganare nu ar strica."

Raspuns mamica: "De asemenea, asigura-te ca e satul si nu e prea obosit. Cand incepe sa dea semnele caracteristice lui pentru semn (de ex. frecat la ochi, cascat) pregateste-l de nani. S-ar putea sa ajunga sa fie prea obosit si atunci sa nu reuseasca sa adoarma. La noi o metoda ce da rezultate este pusul intr-un marsupiu (gen manduca, mei-tai) si ma plimb cu el putin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.