Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ma intrebam daca are cineva o fata cam la fel de dezvoltata ca a mea? Are 4 anisori dar ii dai 7 :)

Raspuns mamica: "Acum fiecare copil difera intre ei, sunt copii mai dezvoltati pentru varsta lor si copii mai putin dezvoltati pentru varsta lor. Acum trebuie intrebat si un medic de specialitate sa nu cumva sa nu sufere de obezitate si din cauza aceasta sa para mult mai dezvoltata decat ar trebui."

Raspuns mamica: "Si fetita mea este destul de dezvoltata. Este inalta si destul de grasuta, dar nu imi fac probleme si eu si taticul suntem inalti. De grasuta e asa si asa, o sa mai slabeasca cu cat creste. Important este sa manance sanatos si sa se simta bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.