Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care sunt simptomele sarcinii ? Cum imi dau seama ca sunt insarcinata ?

Raspuns mamica: "In primul rand o sa ai o senzatie de somn, o sa ti se faca somn mereu. Apoi poti avea senzatii de voma, dar poti si sa nu ai nici-un fel de simptom si atunci trebuie sa iti faci testul de sarcina sau sa mergi la un control ginecologic. Dar mai bine controlul este mult mai sigur."

Raspuns mamica: "Cel mai sigur mod de a afla este sa faci un control ginecologic sau un test de sarcina, simtomele sarcinii sunt variate, de la o femeie la alta sau se poate sa nu ai simptome, uneori si menstruatie ai peste sarcina, dar senzatia de voma de dimineata sau greata atunci cand simti un miros care iti displace, oboseala, ameteala etc. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.