Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Se pot da in caz de constipatie ceaiuri bebelusului ?

Raspuns mamica: "Da, in cazul in care al tau copil sufera de constipatie, trebuie sa ii dai multe si doar lichide pana face si anume ceai, apa, compot mult si supe ,atat. Sa nu ii mai dai lapte si iaurturi, a si inca ceva, sa ii dai BIOTICS BABY, un plic de 2 ori pe zi si ai sa vezi ca iti va iesi afara."

Raspuns mamica: "Da, se pot da, atat cei cat si alte medicamente date de medic contra constipatiei. Cel mai bine mergeti la meidc care va vasfatui ce sa-i dati si cum. Recomand ceai de musetel, incercati neindulcit sau indulcit cu glucoza sau anumite prafuri / probiotic care vi le poate recomanda medicul pentru constipatie, puse in ceai (sau lapte) si atunci nu mai este necesar sa-l indulciti cu altceva, iNSA NU RENUNTATI LA ALAPTAT, in cazul in care ii dati lapte formula incercati alt tip daca laptele este cauza constipatiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.