Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea de 10 luni se trezeste zilnic cu ochisorii umflati. Poate fi de la curent ?

Raspuns mamica: "Daca e sau nu de la curent oricum este o problema, nu te poti juca, intre ghilimele, cu asta deoarece poate sa o afecteze foarte tare, mergi la medicul pediatru, la medicul oftalmolog sau macar la cel de familie sa o vada, ar putea fi ceva care sa-i afecteze vederea."

Raspuns mamica: "Da, poate fi de la curent, dar poate fi si din cauza faptului ca nu se odihneste. Probabil are somnul agitat. Oricum ar fi, cel mai bine e sa mergi la un specialist pediatru cu ea, sa vezi exact ce se intampla, sa nu-i fie afectata vederea, indiferent de cauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.