Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum va petreceti timpul liber cu proprii vostri copii?

Raspuns mamica: "La noi incepe dis de dimineata dupa ce pleaca taty la munca incepe cu un pic de inviorare ca na, daca nu mai e taty fetele isi fac de cap. Apoi mamy face cafeluta fetita papa un iaurtel.. Mai doarme bebe la amiaza somnul de frumusete iar apoi ne jucam, ne giugiulim ne pupam ne imbratisam ne mai jucam cu jucarioarele care le avem si incercam pe cat posibil sa marim activitatile impreuna!"

Raspuns mamica: "Fiind casnica am timp destul sa petrec cu copii mei. Cu cea mica de 6 luni ne dragalim toata ziua, iar cu pustiul de 3 ani ma joc cu masinutele, vorbim pe silabe, numaram, alergam, dansam, desenam chiar pe o tabla magnetica de desenat castigata oe acest site, dar facem si curat si bagam masina de spalat ca ii place mult sa priveasca cum se invart rufele :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.