Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Vreau sa stiu ce face copilul meu cand sta cu bona acasa. O solutie ?

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa iti intrebi copilul cand esti tu singura cu el ce face cat sta cu bona si daca ii face ceva, daca il cearta sau daca ii da de mancare, sau se joaca cu el. Apoi mai este posibilitatea de a instala camere video, dar este destul de scump."

Raspuns mamica: "Da, incearca sa il pui sa-ti povetseasca se intampla, copiii nu pot minti, iar daca simti ca ceva nu e in regula, incearca sa vorbesti in liniste cu cel mic. Si eu cred ca as fi ingrijorata sa imi las puiutul cu o persoana straina, insa poate nu e nimic rau, poate se acomodeaza cel mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.