Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul vostru cum a reactionat la vaccinul facut la 1 an?

Raspuns mamica: "Copilul meu a inceput sa planga numai cand a vazut asistenta cu seringa! A plans ingrozitor la ambele intepaturi si dupa aceea vreo ora! Noaptea a avut tulburari de somn si a facut putina febra! Alte reactii mai urate nu a avut...slava Domnului ! Fiecare reactioneaza in felul lui..."

Raspuns mamica: "Inainte sa faca micuta mea importantul vaccin de la 1 an, am intrebat foarte multe mamici care au trecut prin asa ceva. Am auzit si pareri bune si pareri mai putin bune. Dar iti pot spune ca micuta mea chiar a reactionat destul de bine, nu a facut febra si totul a fost ok."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.