Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce planuri aveti pentru vara asta? Ceva excursii in familie in afara granitelor?

Raspuns mamica: "Anul trecut am fost in Grecia la mare, mai precis in Paralia Katerini. A fost frumos insa drumul lung si obositor. Anul acesta intentionam sa mergem la mare pe litoralul romanesc insa nu ne-am decis exact in ce statiune pentru ca am mai fost in unele si am dori sa incercam ceva nou."

Raspuns mamica: "Eu vreau sa plec cu fetita la sotul meu in Anglia si sa vizitez ceva locuri acolo. Sa ma relaxez cu familia mea sa uit de probleme si de stresul care e acasa. Cred ca o sa imi prinda foarte bine aceasta vacanta. As mai vrea sa mai merg o data la Paris chiar mie dor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.