Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce veti face de sarbatorile Pascale? Veti calatorii?

Raspuns mamica: "Acasa cu familia, unde este mai frumos decat cu cei dragi si apropiati. Cel mai frumos dar al vietii sunt cei doi copii minunati ai mei. Asa ca va veni iepurasul si va aduce cadouri celor mici. Mai rau este ca sunt putine de petrecut acasa datorita serviciului."

Raspuns mamica: "Mie mi-a placut tot timpul sa fac sarbatorile acasa pentru ca nu imi place sa stau sa mananc cu program mai ales in zi de sarbatoare. Nu imi place aglomeratia si pentru ca la noi se profita la maxim de cei care te prind la mana lor in zile de sarbatoare, prefer sa nu facem iesiri in afara orasului in aceste zile. Le petrecem acasa si daca e posibil cu cativa prieteni care sa vina pe la noi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.