Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce fetita mea isi roade unghiile? Nu reusesc sa o dezvat deloc.

Raspuns mamica: "Este o problema cu care se confrunta o multime de mame. De obicei copii care au supt suzeta, incep sa isi roada unghiile. Nu numai copii mici au acest obicei ci si persoanele mature. Trebuie sa ii pui spre exemplu ardei iute pe degetele si asa poate nu isi va mai roade unghiutele."

Raspuns mamica: "Trebuie sa vezi in ce moment incepe sa isi roada unghiile ptr ca exista un motiv. De cele mai multe ori din plictiseala sau pentru ca nu este bagata in seama. Discuta cu ea si explica-i ca poate sa faca bube care se vor infecta. Arata-i la parculet fetite care au unghiile frumoase ca sa o faci sa isi doreasca sa le aiba si ea asa frumoase."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.