Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, ati simtit vreodata acea stare cand toti ai casei vor ceva de la voi, iar voi sunteti extenuate? Cum va relaxati?

Raspuns mamica: "E bine sa treceti responabilitatile si pe umerii sotului. Lasa totul balta, roaga-l sa aiba grija de copii si fa o plimbare. Sau bea un suc cu o prietena. Nu te speria, nu se va rasturna cerul daca tu lipsesti o ora. Cu bateriile incarcate, vei rezolva toate problemele cat ai clipi."

Raspuns mamica: "Da. In fiecare zi se intampla asta si sincer este foarte extenuant. Nu prea am timp sa ma relaxez deoarece in fiecare zi sunt foarte ocupata, dar cred ca o zi la spa ar face diferenta.... sau macar o vacanta la bai termale parca m-ar mai linisti putin..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.