Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

V-ati deschis vreo afacere sau v-ati gandit sa investiti intr-una?

Raspuns mamica: "Nu am deschis nicio afacere pana acum ca nu am avut nevoie din cauza altor cheltuieli. Dar ne-am gandit sa deschidem in atelier pentru masini sau un minimarket acolo unde este nevoie de el. Sunt cateva zone in care nu sunt magazine si ar prinde bine. Dar asta pe viitor."

Raspuns mamica: "Pana acum, nu insa daca pe viitor se va putea de ce nu? Chiar mi-ar placea sa fac asta insa din pacate trebuie sa ai partea financiara, pentru ca trebuie sa o sustii si pe deasupra trebuie sa tii cont si ca exista riscul sa nu ai succes. Daca vrei sa te aventurezi iti doresc mult succes."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.