Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Fetitele dumneavoastra strica jucariile? A mea da si nu stiu cum sa o fac sa nu le mai strice.

Raspuns mamica: "Si a mea, desi este mica, strica tot ce gaseste. Am o galeata de jumatati de jucari si iepuri fara cap sau masini fara bucati din ele si papusi doar cu corp, fara maini si picioare. Cred ca este normal ca atunci cand sunt mici sa strice tot ce ating, dar nu te poti supara."

Raspuns mamica: "Aproape toti copiii strica jucariile. Nu pentru ca sunt rai sau obraznici, ci din curiozitate. Vor sa descopere mecanismele ce le face sa se miste, sa scoata sunete. Nu cred ca este nimic rau in asta. Odata ce se va lamuri cum functioneaza, toate celelate jucarii de acelasi tip vor fi in siguranta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.