Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Alimentatia copilului de 2-3 ani, poate fi la fel ca a intregii familii ?

Raspuns mamica: "In mod normal ar cam trebui sa fie cam aceeasi ca si a restului familiei, asta in cazul in care si dumneavoastra nu folositi cantitati mari de sare, condimente, grasimi. Sau cand nu folositi carnea de porc sau prajeli. Ii faceti mancarea si lui la fel ca a dumneavoastra numai cand se poate da si unui copil."

Raspuns mamica: "Da, alimentatia unui copil de 2 - 3 ani poate fi la fel ca a intregii familii, atat timp cat acea familie mananca sanatos; daca nici membrii adulti ai unei familii nu mananca prajit, sau prea sarat, sau prea multe preparate, atunci copilul poate manca acelasi lucru ca si ei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.