Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum va alinta sotii vostri ? Va place ??? Eu uneori imi place sa ma alinte, alteori nu.

Raspuns mamica: "De cand eram impreuna, inainte de a ne casatori ii zic Bitu si el mie la fel de iubitel asa am derivat noi si asa a ramas si acum. Nu ne prea plac si nu suntem genul sa folosim pui, pisoias etc. , ni se par prea siropoase. Ele sunt placute insa noi nu suntem genul, nu ni se potrivesc."

Raspuns mamica: "Nu... noi ne spunem mami si tati de dragul copiilor dar nu ne plac dulcegariile astea fara sens. Ne iubim ne respectam, dar fara sa exageram cu alinturile. Prefer sa ma iubeasca sincer si sa nu ma alinte, decat sa ma alinte si de fapt sa fie doar de ochii lumii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.