Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat de corecte sunt sinonimele pentru copil rasfatat = stricat, alterat?

Raspuns mamica: "Sunt destul de corecte un unele cazuri. Un copil rasfatat dupa trecerea anilor va face numai prostii si se va lasa influentat de prietenii din anturaj ba mai mult va intra in anturaje chiar periculoase. Multi copii rasfatati se strica cu trecerea timpului se apuca de fumat, de droguri etc."

Raspuns mamica: "Eu mai degraba as zice: alintat sau iubit in exces. Nu stiu cum te-ai gandit la asa sinonime, dar daca cineva ti-a pus acest diagnostic cu siguranta s-a inselat. Cum sa fie copilul stricat sau alterat? Aceste cuvinte izvorasc din ura nu din dragoste, iar ura nu aduce niumic bun. Nu pune la suflet, si iubeste-ti copilul cum crezi de cuviinta cu riscul ca altora sa nu le placa. Mai degraba sa-ti reproseze ca l-ai iubit prea mult decat deloc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.