Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Care sunt riscurile, asupra copilului, a unei mame depresive?

Raspuns mamica: "O mama care ramane cu depresie dupa nastere poate sa fie atat de deceptionata incat sa nu poata avea grija de copil sau poate chiar sa refuze sa vada copilul (Din fericire cazurile in care se poate intampla asa ceva sunt putine). De regula, depresia de dupa nastere se trateaza si amma poate avea grija de copil fara probleme."

Raspuns mamica: "Din punct de vedere fizic - ca ar mosteni ceva de la ea, nu exista... insa emotional, o mamica isi pune amprenta asupra copilului. Copilasul va fi speriat, depresiv si el, foarte sensibil ... este foarte important ca copii sa creasca in armonie, siguranta, sa creasca siguri pe sine si increzatori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.