Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, cum tineti bebei departe de prize? Aveti unele speciale sau ...

Raspuns mamica: "Din pacate acest lucru este mai greu de prevenit, eu nu am prize de acelea moderne cu capace etc. Sunt prize clasice care sunt puse in locuri unde si copiii pot ajunge. Ca sa Ma sigur ca nu umbla ii pazesc, stau cu ei, le explic ca nu este voie, acum cand sunt mai mari inteleg insa cand erau mici trebuiau supravegheati non-stop."

Raspuns mamica: "Exista prize cu siguranta. In momentul in care indepartezi stecherul, se rasucesc , iar gaurile sunt acoperite cu plastic. Sunt cam incomode de folosit, dar sunt foarte sigure. Stiu pentru ca puiul meu cel mic avea o atractie pentru ele. Incerca sa "aprinda" tot felul de obiecte: creioane, pixuri, betisoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.