Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Alaptarea copilului nou - nascut este normala, dar si avantajoasa, ce credeti ?

Raspuns mamica: "Draga mea, alaptatul in primul rand este benefic si pentru tine sa sti ca asa scapi mai repede de kilogramele in plus si mai ales pentru ca vei avea posibilitatea de a lega o puternica legatura cu bebelusul tau. Iar, in ceea ce-l priveste pe viitorul bebe, acesta va avea o imunitate ridicata, va avea mult mai multi anticorpi, va avea toate proteinele si nutrientii de care are nevoie. Asa ca te sfatuiesc sa alaptezi cat mai mult."

Raspuns mamica: "Alaptarea naturala este cel mai bun aliment pe care il poate primi puiul tau. Prin laptele matern,corpul lui asimileaza toti nutrientii necesari unei dezvoltari normale si armonioasa. Evident ca e si avantajos, de ce sa cheltui bani pe lapte praf daca tu poti alapta?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.