Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sunt cardiaca, pot folosi aniconceptionale ?

Raspuns mamica: "Asta numai medicul iti poate spune, nu recomand nimanui sa ia medicamente doar pentru ca cineva cunoscut a avut sau are aceleasi simptome ca mine si ia anumite anticonceptionale, pentru ca persoanei respective ii poate face bine insa tie poate sa-ti faca rau, deci numai cu acordul medicului ginecolog sau cardiolog."

Raspuns mamica: "Nu e nimeni in masura sa te sfatuiasca daca poti folosi sau nu anticonceptionale, avand in vedere ca suferi de o boala cronica. Medicul tau cardiolog si cel ginecolog vor trebui sa analizeze situatia ta. Doar ei iti vor putea spune daca ai voie sa adopti aceasta metoda de contraceptie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.