Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cam costa o operatie de cezariana cu doctor, anestezist, asistente...?

Raspuns mamica: "Eu am facut cezariana acum patru ani la Spitalul F*** din C*** si m-a costat ceva. Pe langa faptul ca nu au avut nimic in spital si a trebuit sa dau 300 RON pe ce a fost necesar in sala de operatie, am dat 10 milioane vechi la medic, 3 milioane la anestezist, 2 milioane la mana a doua si cate 500 mii lei vechi la cele doua asistente din sala. Apoi am mai dat si pe la celelalte asistente si in total in spital pentru cezariana a cheltuit undeva la 30 de milioane lei vechi. Inclusiv la portar dadeau ai mei cand veneau cate 5 lei....."

Raspuns mamica: "Sincer... la doctorita nu am dat nimic in afara de cateva mici atentii... dar atentiile oferite la asistente si la anestezist mi-au golit complet buzunarele... la anestezist merge in jur de 100 euro... iar la asistente le dadeam ori de cate ori veneau la tratament."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.