Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Inainte sa ramaneti gravide ati renuntat la tigari, cafea, ati facut mai mult sport, intr-o idee v-ati pregatit din toate punctele de vedere pentru sarcina si venirea copilului?

Raspuns mamica: "La mine nu au fost programati copiii, iar singura diferenta a fost ca am inceput sa iau acid folic si vitamine ca in rest respectam oricum "regulile", adica nu fumez si cafea beau foarte rar, alcool la fel, sport fac zi de zi ca merg pe jos. Cand am ramas insarcinata cu primul copil fumam si am renuntat imediat, de atunci nu mai fumez deloc."

Raspuns mamica: "Pot zice ca m-am pregatit dinainte pentru sarcina, de fumat nu fumez deloc, iar de baut cafea nu beam cantitate mare, o ceasca maxim doua pe zi, dupa ce am ramas insarcinata, la vreo luna jumate am inceput sa nu mai pot bea cafea, din cauza greturilor cafeaua mi se parea fara gust; acum am 18 saptamani de sarcina si inca nu beau deloc, deocamdata nu imi trebuie si asa o sa ramana cu siguranta pana dupa nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.