Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Fumatul pasiv este daunator, insa in ce masura daca fumam pasiv zilnic ?

Raspuns mamica: "Studiile au demonstrat ca fumatul pasiv este mai nociv decat cel activ. Fumul pe care il inhalezi iti poate aduce probleme serioase de sanatate. Incearca sa eviti situatiile in care cineva fumeaza langa tine si spune-le celor apropriati ca-ti face rau."

Raspuns mamica: "Da, stiu sigur ca fumatul pasiv este mai nociv decat daca esti fumator. Cel mai bine ar fi, presupunand ca va referiti ori la copil, ori la dumneavoastra sa evitati sa mai stati pe langa un fumator, evitati iesiti din incapere sau stati cat mai putin cu putinta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.