Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce nu m-am mai ingrasat la 26 de saptamani?

Raspuns mamica: "Nu te-ai ingrasat ? Adica nu ai luat in greutate deloc? Nu e musai sa te ingrasi atunci cand esti insarcinata, unele femei chiar slabesc, depinde de fiecare organism,atat timpo cat ai o alimentatie corespunzatoare atat pentru tine cat si pentru copil si copilul e bine nu conteaza greutatea."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa te ingrijorezi, unele ne ingrasam excesiv, altele slabesc, spre exemplu eu am luat in greutate 7 kilograme, la nastere am avut 62 kilograme. De obicei, cel mai mult se ia in greutate in ultimele saptamani inainte de nastere. Stai linistita si nu te ingrijora."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.