Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pot sa fac fata hiperemezei in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Trebuie sa te hidratezi mai mult, sa stai mai mult in pat, am auzit ca ghimbirul si menta mai ia din simptomele de greata si varsaturi. Am intalnit gravide cu aceste probleme, dar majoritatea s-au internat in spital pentru a fi hidratate prin perfuzii. Eu ca sa scap de greata (eu aveam greturi normale, hiperemeza e o reactie mai exagerata la sarcina) mestecam guma mentolata."

Raspuns mamica: "Hiperemeza este o forma severa de greturi si varsaturi in timpul sarcinii. Daca optezi pentru recuperarea la domiciliu trebuie sa te odihnesti foarte mult, poti consuma ceai de ghimbir si menta ... De asemenea, poti folosi si alte remedii homeopatice recomandate de medic, acupresura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.