Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l initiez pe copilul meu de 4 ani in matematica?

Raspuns mamica: "Stii cum este, daca nu iti place matematica si nu o intelegi degeaba il inveti; sa il pui sa exerseze si mai ales sa faci meditatii. Daca vezi ca se pricepe atunci da cred ca este bine sa il incurajezi si sa il ajuti sa il dai la un meditator si asa va invata mai bine."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa-l invatati sa numere, apoi sa-l faceti sa vizualizeze acele numere - de exemplu avem 2 canite si 3 farfurii. Atunci cand vizualizeaza un lucru concret, va putea sa faca o adunare simpla. Cu timpul, exersand, puteti sa-l invatati si altceva. Puteti folosi chiar si o numaratoare sau jucariile lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.