Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu are un gat asimetric. Este normal?

Raspuns mamica: "Nu este normal. Trebuie sa mergi la un medic de specialitate cu el ca sa-ti spuna ce e de facut. Poate doar ti se pare dar nu e de joaca cu asa ceva. Poate are nevoie de recuperare sau trebuie sa-i faci vreun masaj special. Doar un medic te poate ajuta."

Raspuns mamica: "Nu nu mi se pare normal deloc. Cel mai bun lucru pe care l-ati putea face este sa mergeti cat mai repede la un medic pediatru sau un medic de familie si numai el va poate spune ce trebuie facut mai departe. Asa ca mergeti si intrebati medicul dumneavoastra pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.