Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand se dubleaza greutatea de la nastere a copilului ?

Raspuns mamica: "Asta nu se poate spune cu exactitate deoarece fiecare copil are ritmul lui de crestere. Noi, de exemplu, am avut 4 kg la nastere si la 8 saptamani a avut 8 kg. Intr-adevar, a supt aproape tot timpul. Pana l-am alaptat a pus mult si repede pe el. Acum depinde de fiecare. Mai stiu ca la varsta de 1 an trebuie sa aiba greutatea de la nastere triplata. noi am avut 12 kg mai repede de 1 an."

Raspuns mamica: "Depinde de fiecare copil in parte. Fetita mea in primele luni a crescut mai mult in inaltime decat in greutate, tot timpul s-a aflat la extrema cea mica a baremului, insa medicul pediatru ne-a spus sa nu ne facem griji. A fost inaltuta de mica si slabuta, probabil ii seamana sotului meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.