Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce a durat menstruatia mea numai 2 zile?

Raspuns mamica: "Cat dureaza de obicei menstruatia ta? Pentru ca am mai auzit femei care au 2 zile, dar in aceste 2 zile au un ciclu abundent, la fel si eu as putea spune, 2 zile e mai abundent apoi a treia zi deja se opreste, dar daca, de obicei, ai mai mult timp si s-a intamplat acum sa fie doar 2 zile, intreaba ginecologul, dar poate a fost numai o luna asa."

Raspuns mamica: "Din batrani, se spune ca daca ai doar o zi, doua menstruatie, esti insemnata. Adica esti insarcinata. Insa nu stiu daca este sau nu adevarat. Cel mai bine e sa-ti faci programare la ginecolog pentru a vedea despre ce e vorba. Poate fi o dereglare hormonala sau poti fi insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.