Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Daca buburuza mea are temperatura, mica, cei drept, o mai pot "scoate afara" daca este frig?

Raspuns mamica: "Eu nu am scos-o cand a facut temperatura mica, caci nu a fost cazul sa iesim. Insa am imbracat-o mai subtire si am aerisit bine camera. Eu zic ca puteti iesi la plimbare chiar daca e frig - conditia e sa nu fie viscol, sa stati in vant sau curent, ploiae etc. Si nu uita sa o imbraci bine. Daca totusi ti-e teama iar iesirea poate fi amanta/anulata, poti iesi cateva minute imbracata bine (atentie, nu exagerat de gros) pana in fata blocului sau prin curte."

Raspuns mamica: "Adica cum sa o scoti afara pe micuta ta daca are temperatura? Eu cred ca sti ca trebuie tinuta in casa altfel risca sa faca alte complicatii. Doar in caz de urgenta o scoti din casa... in cel mai rau caz la doctor sau la spital. Iti recomand sa stea in casa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.