Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Are cineva un sfat pentru dentitie si nopti nedormite?

Raspuns mamica: "Nu prea ai ce sa faci, singurul lucru pe care il poti face este sa cumperi de la farmacie gel calmant care contine si un degeta si sa ii aplici pe gingi dar nu prea are efect deoarece tine foarte putin, fetitei mele nu i-a mers asa ca am renuntat si am asteptat sa treaca de la sine."

Raspuns mamica: "Vrem, nu vrem, mai putem sau nu, nu prea avem ce face decat sa trecem peste cu calm si cu rabdare. E greu, intr-adevar, dar ii putem ajuta pe bebelusi cu gel pentru calmarea durerilor si a gingiei inflamate. Mare grija si la febra sau diaree. Nu administrati supozitoare imediat ce febra s-a declansat. De obicei dispare de la sine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.