Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce marca de scutece imi puteti recomanda ?

Raspuns mamica: "Depinde de buzunarul fiecaruia, dar parerea mea este ca cele de la Pampers au fost si au ramas cele mai bune. Noi am folosit si pampers, dar si de la Happy si am fost multumite de ambele. Happy e un pic mai gros si s-ar putea sa incomodeze intre piciorute, dar nu irita."

Raspuns mamica: "Am folosit vreo 5 tipuri de scutece, happy, hughies, pufies, wickes, pampers intrucat cel mare al meu se irita groaznic, dintre toate cel mai bun a fost pampers-ul, acum folosesc, la fetita, tot pampers, este subtire, absoarbe bine si nu se uda, plus ca poate face in el de 3, 4 ori chiar pe cand cele ieftine dupa un pis se uda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.