Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti de operatiile estetice? In fiecare zi aud de cate o vedeta care isi face cate ceva: mai un nasuc la Andreei Tonciu (cred ca aici avea nevoie - sunt rea, stiu ;), ba o micsorare de sani la Nicoleta Luciu (parca nu tot ea si i-a marit, pff).

Raspuns mamica: "Eu nu sunt de acord cu ele decat daca e o problema medicala care nu poate fi corectata altfel! Nici nu mi-as permite chiar daca as vrea! Ce sa zic... vedetele nu au ce face cu banii si odata cu operatia sunt chemate la emisiuni si mai fac niste bani!"

Raspuns mamica: "Eu cred ca daca iti permiti sa faci niste trucuri pentru frumusete ar fi bine sa le faci. Cel putin Andreea Tonciu avea nevoie de operatie estetica la nas. Si eu daca as dispune de banii necesari mi-as face operatie estetica; asa ca sunt de acord cu vedetele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.