Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand apare mai frecvent otita la copii, vara sau iarna ?

Raspuns mamica: "Otita apare in cele mai multe cauze cand tragi curent sau cand ai o infectie ale cailor respiratorii. Otita apare si cand este copilul infundat in nas si nu isi sufla nasul sau nu ii tragi mucisorii. Aceste secretii sunt impinse in trompa auditiva antrenand astfel obstructia acesteia si astfel se infecteaza. Deci nu prea conteaza anotimpul, dar mai des iarna, ca atunci cei mai multi copii racesc."

Raspuns mamica: "Otita este o boala infectioasa din cate stiu eu. De multe ori este asociata cu vremea rece, insa nu este general valabil acest lucru. Copiii mei nu au facut niciodata otita insa, am vazut cazuri care au facut otita cand afara erau 38 de grade. Asa ca nu este o regula pentru otita: vara sau iarna. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.