Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamicile care locuiesc cu socrii sau cu parintii, cum se poarta acestia cu nepotii lor? Stau cu ei zilnic, se joaca, au grija de ei? Ca socru-miu sta 2 minute cat il rog eu sa ma duc la baie si apoi imi zice ca are treaba (cel mai adesea pleca prin vecini sa bea) si trebuie sa iau copilulin camera; foarte rar sta cu copilul mai mult de jumatate de ora. (Fac referire la ambii mei copii)

Raspuns mamica: "Eu nu stau cu socrii, dar stau cu bunicul meu. Pot sa spun ca ii iubeste ca pe ochii din cap. Le da toata pensia. Spune ca acesti copii il mai tin in viata. In schimb socrii stau la o aruncatura de bat si nici macar nu intreaba de ei, dar sa vina sa-i mai vada..."

Raspuns mamica: "Eu stau cu socrii insa la mine este invers. Cand am venit acasa cu copilul m-au sufocat pur si simplu si am reactionat mai urat avand si certuri in familie din aceasta cauza. Apoi incepeau sa se amestece mereu: ca trebuie aia, ca sa-i dau sa manance cealalta si tot asa, lucru care ma irita. Acum m-am invatat cu ei si ajutorul lor; e important pentru ca stau cu copilul, il duc si-l aduc de la gradinita si am invatat sa mai inchid ochii la anumite lucruri ca sa avem armonie in casa desi am socrii destul de dificili si cu toate ca sunt oameni foarte instruiti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.