Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre suzete; dupa parerea voastra sunt bune sau nu ?

Raspuns mamica: "In privinta suzetelor sunt pareri pro si contra... dar toate mamicile cumapra suzete la copii... sunt un mod foarte bun si interesat sa-i linistesti... sa doarma linistiti. La mine, amandoi copii au folosit suzeta si nu au avut nici un fel de problema. Dupa parerea mea, sunt bune!"

Raspuns mamica: "Unii medici spun ca nu ar fi prea bune pentru ca folosite excesiv pot afecta dentitia ! Spre norocul meu copilul meu nu a tinut suzeta decat vreo 2 luni jumate apoi nu a mai vrut-o ! Acum depinde de fiecare copil ! Dar mi se pare aiurea sa tii copilul non stop cu suzeta in gura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.