Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ambroxol sirop pentru tuse ati dat vreodata ? (ne-a recomandat pediatrul)

Raspuns mamica: "Nu am folosit ambroxol ! Noua ne-a recomandat alt siropel, dar daca e recomandat de pediatru nu ai de ce sa iti faci griji! El stie mai bine ce ii trebuie copilului pt a se face bine! Tot ce trebuie sa faci este sa respecti cantitatea recomandata si sa i-l dai la ce ore ti-a zis."

Raspuns mamica: "Da, mamico micutii mei au luat amandoi siropel ambroxol. Este foarte eficient in expectoratie si nu prezinta reacti adverse. Si gura problema este ca siropelul e puti n amar. Deci ti-l recomand cu incredere. Iar daca medicul a recomandat trebuie sa faci intocmai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.