Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mami, cum reusesti sa tunzi bebele? "in casa" de tati sau mergi la un frizer?

Raspuns mamica: "Primul contact cu masina de frizat a fost la 1 anisor si a fost cu plansete. Intr-o zi tati se friza, el curios a fugit la tati in baie sa vada ce face si ce e acel zgomot, cand l-a vazut pe tati tuns a inceput sa rada si apoi ii cerea masina de frizat. Bineneteles ca i_am dat-o si spre surprinderea noastra nu s-a speriat, apoi am apropiat de perisorul lui masina si radea. Hihihi si uite asa baietelul lui mami si tati sta la frizat fara plansete si fara suparari."

Raspuns mamica: "Il iubim pe tati!!! El i-a ras pe cap si pe baiat si pe fata, dupa ce am luat motul la fiecare la 1 an. Initial a folosit masina de tuns, apoi in baie, in cada cu lama. Caputul a fost umezit bine si dat cu sampon de copii, sa alunece mai bine aparatul de ras. Nu am avut probleme, eu am stat langa ei sa ii tin de vorba pe copii. Si acum, baiatul face 5 ani si sta la masina de tuns si foarfeca la tati fara probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.