Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ai incredere in diagnosticul pus de medicul de familie? Eu, nu prea. Mai mult merg la el sa-mi de-a trimitere la specialist.

Raspuns mamica: "Sincer, nu prea. Dar datoria dr de familie este sa ne faca trimitere pentru consultatiile de specialitate. Am ajut ghinionul sa patesc o chestie urata cu o dr de familie, si m-am schimbat de la dansa dar a fost si invataturta de minte sa nu ma las intr-o parere mai ales cand e vorba de copilul meu."

Raspuns mamica: "Am incredere, ca nu degeaba a studiat atatia ani. Cum ar fi sa incep eu care am studiat inginerie sa pun diagnostice medicale oamnilor?! Daca nu ai incredere, mergi si la privat pentru o alta parere (evident, daca te ajuta si bugetul). Sau schimba medicul de familie cu unul in care ai mai multa incredere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.