Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Baiatul meu are varsat de vant, va afecta acest lucru fatul?

Raspuns mamica: "Cred ca numai daca te molipsesti si din pacate poate avea reactii grave asupra copilului mai ales daca esti insarcinata in primul trimestru de sarcina, este foarte important sa discuti cu medicul tau despre asta, de asemenea poate afecta copilul si daca ai facut cu 5 zile sa zic inainte sa nasti."

Raspuns mamica: "In cazul in care tu ai avut in copilarie varsat de vant, inseamna ca esti imuna, protejand si fatul in acelasi timp. In cazul in care nu ai avut si sarcina ta e trecuta de 20 de saptamani, fatul nu va fi afectat, dar daca sarcina e mai mica, fatul poate fi afectat si pot aparea complicatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.