Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Televiziunea poate crea probleme copiilor? De ce credeti sau de ce nu?

Raspuns mamica: "Cu siguramta ca ii afecteaza, poate afecta creierul copilului, poate da dependenta, ii face mai irascibili sau dependenti de electronice. De fapt s-a demonstrat ca copiii care stau la tv sau calculator nu socializeaza mult si acest lucru ii afecteaza."

Raspuns mamica: "Da, foarte mari, daca nu suntem atenti la ce vizioneaza copiii nostri. Dupa cum stiti, pana si emisiunile de stiri contin imagini ce nu ar trebui vizionate de copii. Pentru a fi siguri ca ne educam bine micutii, ar trebui sa gasim programe educative, filme specifice varstei. Si asta nu inseamna ca dam pe canalul de desene animate si gata. Pentru ca am vazut destule desene animate nocive."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.